LIVRARE SI RETUR

 Livram in orice localitate din Romania. Nu livram in strainatate.

 Comenzile se proceseaza de Luni- Vineri: 08:00 la 16:00.

  Comenzile plasate Vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate Luni incepand cu ora 08:00.

Livrare in Cluj-Napoca:

 Livrare GRATUITA* pentru comenzile de peste 150 RON (pentru o greutate maximă a coletului de 10Kg)

*Livrare in aceeasi zi*, doar in Cluj-Napoca pentru comenzi plasate pana in ora 13:00, doar pentru Persoane Juridice, in masura posibilitatiior logistice din momentul respectiv.

 Pentru comenzi mai mici de 150 RON (inclusiv TVA) 

*termenul de livrare este valabil din momentul in care un consultant al International Paper Business v-a confirmat comanda si stocul !!

*Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produsului comandat.

 *in masura posibilitatilor logistice de la momentul respectiv. Solicitarea de livrare in aceeasi zi trebuie specificata la finalizarea comenzii (in caseta OBSERVATII LA COMANDA) si va fi confirmata de departamentul vanzari International Paper Business.

 *De asemenea, puteti ridica comenzile de la Showroom-ul nostru din Centrul Comercial VIVO,

str. Avram Iancu, Nr 492-500, Floresti, judetul Cluj (langa Decathlon) dupa ce ati primit confirmarea (telefonica) din partea unui reprezentant al International Paper Business SRL cu privire la comanda.

 

Livrare in Restul Tarii:

 Metoda: livrare prin firma de curierat GLS 

 Cost livrare: de la 17,90 RON* (inclusiv TVA) - fără kilometri suplimentari.

*Costurile de livrare in tara: 17,90 lei / primul kg + 1 leu pentru fiecare kg aditional (exceptie face doar hartia de copiator unde se vor calcula costurile specifice de livrare)

*Cost de livrare valabil pentru HARTIA DE COPIATOR:

Valoarea transportului pentru o cutie de hartie de copiator A4 (5 topuri de 500 coli fiecare) este de 28,90 lei (TVA inclus)

Valoarea transportului pentru o cutie de hartie de copiator A3 (5 topuri de 500 coli fiecare) este de 57,90 lei (TVA inclus)

 Comenzile plasate pe site sunt, in general, livrate intr-un termen de 24-48 de ore dupa confirmarea comenzii din partea unui angajat IPB.

 ​Comenzile plasate Vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate Luni incepand cu ora 08:00.

Produsele de papetarie si birotica comandate se pot livra in orice localitate din Romania. Nu asiguram livrare in strainatate.

Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

* Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid .
* Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
* ipb.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor. Se fac maxim 3 incercari de confirmare, primele 2 in aceeasi zi la interval orare diferite, a 3-a in ziua urmatoare. Daca nu s-a putut lua legatura pentru confirmarea telefonica, comanda este anulata automat dupa a 3-a incercare.

* Din momentul predarii coletului catre firmele de curierat, acestea sunt responsabile cu livrarea la timp a produselor.

        Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produsului comandat.

 

Totalul de plata (valoarea produselor + transport) este cel comunicat telefonic sau pe e-mail si nimic altceva in plus!

 

Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți:

 

 

POLITICA NOASTRA DE RETUR

Este OK sa te razgandesti! :)

​     Pentru ca stim ca alegerea unui accesoriu care sa te reprezinte nu este intotdeauna usoara, suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau upgrade catre un alt model.

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1.  Ne poti anunta prin orice modalitate vrei (mail, SMS, verbal ) de retragerea din contract.

Mail: polus@ipb.ro

Tel: 0733.472.472

De luni pana vineri: de la 8 la 16.


Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi

Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu toate accesoriile primite.
Toate acestea trebuie impachetate corespunzator. 
Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 14 zile de livrare de la notificarea de retragere. 
Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.

Adresa la care trimiti coletul este :

Destinatar: INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Adresa: Magazin IPB, Strada Avram Iacu, nr 492-500, Floresti, Judetul Cluj, Centrul Comercial Vivo.

Contact: 0733.472.472

 

Pasul 3. Iti restituim banii

Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi.

 

Dispozitii legale 
In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. 
In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie a fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile,iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. 
In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

 

Dreptul de returnare a produselor:

Clientul are dreptul de a notifica pe orice cale(mail,sms ,verbal) S.C. INTERNATIONAL PAPER BUSINESS S.R.L că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești.

Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client.

In cazul in care indiferent din ce motiv clientul refuza primirea coletului acesta se obliga si este deacord cu plata unei taxe de transport in valoare de 35.80 lei reprezentand contravaloarea transportului tur-retur.Penalitatile pentru neplata acestei taxe sunt de 1% pentru fiecare zi de intarziere.

 

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul ipb.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare,  cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). 
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu ipb.ro).


In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului,  cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). 
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu ipb.ro). 
Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.