VANZARI SEAP

Daca esti o institutie publica ce doreste sa achizitioneze produse de pe site-ul nostru, te anuntam ca toate produsele noastre pot fi cumparate si in SEAP. Platforma SEAP opereaza pe website-ul www.e-licitatie.ro, asigurand transparenta procesului de achizitie publica, conform legislatiei in vigoare.

 

Licitatii prin S.I.C.A.P.

Pentru unitatile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achizitionarii si prin Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP) a produselor de birotica – papetarie, creative si scolare.

Toate produsele din magazinul online ipb.ro vor fi disponibile pentru achizitia prin SICAP in cazul unei solicitari. (www.e-licitatie.ro).

Iti reamintim ca se pot achizitiona prin ACHIZITIE DIRECTA, fara licitatie sau cerere de oferta, produse sau servicii cu o valoare estimata sub 30.000 EURO.

Institutiile publice interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail polus@ipb.ro pentru a ne comunica lista de produse ce vor fi achizitionate.

Printre categoriile de produse comercializate de IPB se regasesc:

 

Cum se achizitioneaza produsele?

 

 

 

 

Pentru intrebari si asistenta va rugam sa contactati persoanele specializate in tranzactiile SEAP la telefon : 0746602298