CARIERE

POSTURI DISPONIBILE:

Consilier vanzari in magazinul din Vivo - 1 post disponibil

Consiliere vanzari in magazinul din Iulius - 1 post disponibil

Locuri de muncă Cluj Napoca

Asteptam cu maxim interes cv-urile dumneavoastra pe adresa de mail: roxana@ipb.ro

IPB Superstore de Papetarie recruteaza in vederea extinderii activitatii

CONSILIER VANZARI cu program de lucru part-time

pe perioada de vara (contract pe perioada determinata).

 

Joburi disponibile pentru punctele noastre din VIVO! si IULIUS MALL
 

Cautam:

-coleg responsabil, stabil, onest
-disponibilitate pentru program flexibil

-persoana energica si migaloasa, dornica de a acumula cunostinte si de a evolua
-bune abilitati de organizare si comunicare
-atitudine pozitiva, orientata spre perfectionare
-o buna relationare cu clientii si colegii
 

  Noul nostru coleg:

-are program de lucru: part-time
-este responsabil de unul dintre departamentele magazinului: mercantizare produse, oferte, preturi
-aranjeaza si gestioneaza raionul desemnat si va veni cu propuneri pentru o cat mai buna functionare a acestuia: aranjare de produse, oferte speciale

-consiliaza clientii in cadrul departamentului alocat

 

Lucrand la IPB ai urmatoarele beneficii:
-training gratuit si platit:

  • produse de papetarie foarte interesante si utile
  • serviciile companiei,
  • prezentare si invatare program de incasare/facturare,
  • regulile si regulamentele companiei

-invatarea a celui mai utilizat program de contabilitate de Romania
-posibilitate de angajare pe perioada nedeterminata, promovare (promovarile sunt deschise numai personalului din companie)

-program de munca lejer
-posibilitatea de a face parte din echipa celui mai important retailer de papetarie, hobby & craft din Romania
-nivel foarte bun de salarizare, fara impunere de targete de vanzare
-pachet medical gratuit
-stabilitatea si siguranta locului de munca
-colectiv stabil, foarte bine pregatit

Descrierea companiei 

IPB Superstore de Papetarie

 

Cel mai important retailer de papetarie,hobby&craft din Romania , reunim 25.000 de produse de la cele mai importante branduri într-un concept unic, numit „Fashion de Papetarie"

Aducem sub aceeasi umbrelă peste 25.000 de produse de la cele mai importante

„case de papetărie '':

CLAIREFONTAINE PARIS, RHODIA, QUO VADIS, EXACOMPTA, ARDA,MILAN, NOKI, DACO, KOH-I-NOOR, PIGNA, HERLITZ, ROTRING, CENTRUM, RAPID, EAGLE, RAPESCO, LEITZ, ESSELTE, FELLOWES, PEACH, MEMORIS, KORES, BIC, PILOT,FABER-CASTELL,ONLINE PEN, PELIKAN, PARKER, STAEDTLER, PICASSO, EL CASCO, NINA RICCI, CERUTTI 1881, CACHAREL, JEAN-LOUIS SCHERRER,SCHNEIDERS BAGS, UNDERCOVER GERMANY, DERFORM-WALDEMAR, CERDA, SPORTANDEM, MAJEWSKI, ASTRA,AMBAR,BELMIL,KNORR PRANDELL CREATIVE, RAIHER, CREATIV COMPANY, ETC

Magazinele IPB sunt structurate pe departamente astfel încât reușesc sa acopere atât piata de retail dar si cea de business:
-Departamentul produse office pentru companii si home office
-Departamentul produse creativ,hobby&craft pentu copii și pentru adulti
-Departamentul produse școlare , rucsaci și ghiozdane
-Departamentul VIP : instrumente de scris de lux,papetărie și obiecte de lux
-Departamentul wrapping: pungi ,hartie,cutii,role mari,accesorii pentru ambalat cadouri
-Departamentul produse party
-Departamentul servicii: refilare tonere si cartușe
-Departamentul : workshopuri creativ&hobby și partyworkshop

IPB este importator pentru 70% din produse și distribuitor pentru celelalte 30% veți găsi în magazinele noastre produse exclusive și un raport calitate/pret fara concurenta.
Astfel am reușit prin varietatea de prețuri și produse să acoperim întreg palierul de clienti ( mai plastic „pentru toate buzunarele")
De altfel preocuparea principala este să îmbunătățim continuu gama de produse, să oferim clienților schimbări și noutăți în funcție de sezoane ,un mediu de cumpăraturi foarte plăcut și o consiliere profesionistă din partea angajaților .

 

 


Asteptam cu maxim interes cv-urile dumneavoastra pe adresa de mail: roxana@ipb.ro

 

"Angajații sunt cel mai important lucru pe care-l deține o companie,pentru că dacă aceștia sunt fericiți și clienții vor fi fericiți iar Businessul va creste" 

                 

 

 

  

 

Munca in echipa

La INTERNATIONAL PAPER BUSINESS punem omul potrivit la locul si timpul potrivit.

Ne recunoastem reciproc capacitatile si experienta, ceea ce da putere echipei noastre si forta de a depasi limitele si obstacolele.

Dam mereu dovada de exigenta in selectarea de noi angajati, cautand ca acestia sa fie competenti, perfectionisti pentru a aduce un plus de valoare companiei noastre.

Dedicarea si profesionalismul membrilor echipei IPB transforma o viziune de afaceri si un management performant in succese concrete care mentin oferta noastra in topul celor mai apreciate.

Reusim atingerea acestui obiectiv printr-o evaluare obiectiva a tuturor candidatilor in politica de recrutare si selectie, aplicand un sistem de evaluare echitabil a angajatilor care recunoaste meritele si stimuleaza potentialul individual, si nu in ultimul rand, printr-un climat deschis care incurajeaza initiativa si valorificarea ideilor novatoare.

   Sfaturi pentru cei care doresc o cariera la INTERNATIONAL PAPER BUSINESS :

1. Un procent mai mare de 30% din munca si recunoasterea noastra vine din munca si obiectivele echipei.
2. Cultura organizationala este centrata pe ideea de leadership si learning relationship, deci pune-ti intrebarea daca esti pregatit sa inveti, sa ai initiative si solutii.
3. Fiecare individ este dator sa dea si sa primeasca feedback, iar pentru cei in pozitii de management feedback-ul este mandator anual, intr-o maniera formala tip 180 sau 360 de grade feedback. Dezvoltarea individuala este construita pe pilonii acestui feedback documentat si obiectiv, din mai multe perspective.
4. Obiectivele la INTERNATINAL PAPER BUSINESS sunt ambitioase si deseori o provocare la capatul careia succesul este savurat si celebrat in echipa. O practica recenta este "Success stories" care evidentiaza pe cei care au avut idei deosebite, solutii inovatoare sau pur si simplu s-au remarcat printr-o atitudine in spiritul valorilor companiei INTERNATIONAL PAPER BUSINESS (grija comunitara, spirit si lucru in echipa, performanta deosebita, etc).
5. Integritatea si respectul sunt cuvintele de ordine in echipa noastra. Am intrebat un candidat pentru o pozitie de management deschisa intern ce considera ca valoare absoluta, iar raspunsul a fost "integritatea" care insumeaza toate normele de conduita morala.
6. Intr-un mediu in continua schimbare, flexibilitatea, capacitatea de adaptare rapida la schimbare si gandirea proiectata in viitor, sunt numai cateva din ingredientele profilului soft pe care il cautam.
7. Claritatea rolului fiecaruia, asteptarilor si mai ales a obiectivelor anuale pe care fiecare le are de urmarit sunt esentiale pentru a maximiza sansele de reusita la locul de munca.
8. Performantele sunt urmarite in cadrul unui program de management al performantei, care upgradeaza sansele de reusita ale fiecaruia, iar in situatia performantelor slabe, eforturile de suport si training sunt suplimentate, pentru a asigura progresul spre stadiul de reusita.
9. Sunt disponibile programe de training intern individualizate in functie de cerintele postului, treapta de cariera, dar mai ales de necesitatile de dezvoltare ale individului spre directia de "Master" in rolul lui.
10. Retinerea colegilor in companie nu este o simpla 'lozinca", ci se doreste sa porneasca din interiorul fiecaruia, prin respectarea valorilor proprii, care se suprapun peste valorile companiei. De aceea aplicarea dumneavoastra necesita intai o reflectie profunda asupra eului, asupra sistemului de valori proprii si asupra aspiratiilor in cariera.