CARIERE

"Angajații sunt cel mai important lucru pe care-l deține o companie,pentru că dacă aceștia sunt fericiți și clienții vor fi fericiți iar Businessul va creste" 

                 

 

 

  

 

Munca in echipa

La INTERNATIONAL PAPER BUSINESS punem omul potrivit la locul si timpul potrivit.

Ne recunoastem reciproc capacitatile si experienta, ceea ce da putere echipei noastre si forta de a depasi limitele si obstacolele.

Dam mereu dovada de exigenta in selectarea de noi angajati, cautand ca acestia sa fie competenti, perfectionisti pentru a aduce un plus de valoare companiei noastre.

Dedicarea si profesionalismul membrilor echipei IPB transforma o viziune de afaceri si un management performant in succese concrete care mentin oferta noastra in topul celor mai apreciate.

Reusim atingerea acestui obiectiv printr-o evaluare obiectiva a tuturor candidatilor in politica de recrutare si selectie, aplicand un sistem de evaluare echitabil a angajatilor care recunoaste meritele si stimuleaza potentialul individual, si nu in ultimul rand, printr-un climat deschis care incurajeaza initiativa si valorificarea ideilor novatoare.

   Sfaturi pentru cei care doresc o cariera la INTERNATIONAL PAPER BUSINESS :

1. Un procent mai mare de 30% din munca si recunoasterea noastra vine din munca si obiectivele echipei.
2. Cultura organizationala este centrata pe ideea de leadership si learning relationship, deci pune-ti intrebarea daca esti pregatit sa inveti, sa ai initiative si solutii.
3. Fiecare individ este dator sa dea si sa primeasca feedback, iar pentru cei in pozitii de management feedback-ul este mandator anual, intr-o maniera formala tip 180 sau 360 de grade feedback. Dezvoltarea individuala este construita pe pilonii acestui feedback documentat si obiectiv, din mai multe perspective.
4. Obiectivele la INTERNATINAL PAPER BUSINESS sunt ambitioase si deseori o provocare la capatul careia succesul este savurat si celebrat in echipa. O practica recenta este "Success stories" care evidentiaza pe cei care au avut idei deosebite, solutii inovatoare sau pur si simplu s-au remarcat printr-o atitudine in spiritul valorilor companiei INTERNATIONAL PAPER BUSINESS (grija comunitara, spirit si lucru in echipa, performanta deosebita, etc).
5. Integritatea si respectul sunt cuvintele de ordine in echipa noastra. Am intrebat un candidat pentru o pozitie de management deschisa intern ce considera ca valoare absoluta, iar raspunsul a fost "integritatea" care insumeaza toate normele de conduita morala.
6. Intr-un mediu in continua schimbare, flexibilitatea, capacitatea de adaptare rapida la schimbare si gandirea proiectata in viitor, sunt numai cateva din ingredientele profilului soft pe care il cautam.
7. Claritatea rolului fiecaruia, asteptarilor si mai ales a obiectivelor anuale pe care fiecare le are de urmarit sunt esentiale pentru a maximiza sansele de reusita la locul de munca.
8. Performantele sunt urmarite in cadrul unui program de management al performantei, care upgradeaza sansele de reusita ale fiecaruia, iar in situatia performantelor slabe, eforturile de suport si training sunt suplimentate, pentru a asigura progresul spre stadiul de reusita.
9. Sunt disponibile programe de training intern individualizate in functie de cerintele postului, treapta de cariera, dar mai ales de necesitatile de dezvoltare ale individului spre directia de "Master" in rolul lui.
10. Retinerea colegilor in companie nu este o simpla 'lozinca", ci se doreste sa porneasca din interiorul fiecaruia, prin respectarea valorilor proprii, care se suprapun peste valorile companiei. De aceea aplicarea dumneavoastra necesita intai o reflectie profunda asupra eului, asupra sistemului de valori proprii si asupra aspiratiilor in cariera. 

POSTURI DISPONIBILE:

Momentan nu exista nici un post disponibil , insa este posibil oricand sa apara o noua pozitie, un nou departament in cadrul companiei asa ca nu ezitati sa trimiteti un CV.


 

 


Asteptam cu maxim interes cv-urile dumneavoastra pe adresa de mail: office@ipb.ro