Despre IPB

Unul dintre cei mai importanti retaileri de papetarie,hobby&craft din Romania

IPB este un concept al International Paper Business SRL care a facut primii pasi in lume in anul 2000.

"Am inceput ca un depozit de papetarie cu produse destinate birourilor dar foarte repede am inteles ce lipsea pietei din Romania,

apoi  ne-am largit aria de papetarie astfel incat la momentul actual avem un portofoliu cu peste 30.000 produse, toate in acelasi loc, loc numit de clienti “Raiul Papetariei“."

 

PE SCURT DESPRE NOI:

  • ✅Peste 20.000 clienti multumiti. (persoane juridice)
  • ✅Peste 20 ani experienta in papetarie, birotica, articole curatenie, produse scolare.
  • ✅Peste 46 de angajati sau colaboratori.
  • Peste 200 branduri foarte atent selectionate.
  • ✅Peste 20.000 produse permanente in stoc.
  • Partener exclusiv pentru cateva brand-uri in Romania.
  •  2 magazine fizice in cele mai mari mall-uri din Cluj-Napoca. *
  • Unul dintre cele mai mari magazine de Birotica, Papetarie si Craft ca suprafata din tara. (aproape 1000 m2)

 

La IPB gasiti tot ce va puteti dori in materie de rechizite, produse pentru birou dar si produse pentru cei pasionati de hobby&craft.

*Detinem in prezent doua magazine mari in cele mai mari centre comerciale din Transilvania,  VIVO si IULIUS din Cluj-Napoca.

 

 MISIUNE, VIZIUNE SI VALORI 

 

  MISIUNE

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, oferind clientilor nostri cele mai bune solutii pentru birou, pentru acasa, pentru oriunde este nevoie de produsele noastre, de la produse de birotica si papetarie, scolare, de hobby&Craft pana la IT&C, Curatenie, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii usor de folosit.

 VIZIUNE

Sa fim "ecosistemul" de Papetarie, Birotica &Craft preferat din Romania unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti.

 VALORI

+Colaborare

Lucram impreuna. Daca vom colabora, vom discuta, ne vom asculta si ne vom ajuta unii pe ceilalti, vom avea rezultate mult mai bune. Astfel vom crea un mediu de buna intelegere, respect si incredere. Incurajam diversitatea si, impreuna cu toti colegii, partenerii si clientii nostri vom reusi mult mai mult decat individual.

+Responsibilitate

Actionam in mod responsabil. Daca ne asumam responsabilitatea actiunilor noastre, vom face schimbari semnificative. Individual sau in echipa, ne asumam deciziile pe care le luam si suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Suntem constienti de consecintele actiunilor noastre si suntem membrii responsabili ai societatii, pentru care sustinem afaceri durabile.

+Invatare

Suntem dornici sa invatam. Prin invatare cunoastem progresul personal si invatam din experiente, educatie si impartasirea cunostintelor. Experimentarea si aplicarea cunostintelor poate sa duca si la greseli, dar astfel vom reusi sa devenim si mai buni, pentru ca invatarea si curiozitatea ne ajuta sa inovam.

+Proactivitate

Ce este proactivitatea?

O persoana proactiva este acea persoana care are suficienta determinare pentru a crea contextul favorabil si a actiona astfel incat sa-si atinga obiectivele.

“Ceea ce credem, ceea ce stim sau ceea ce gandim conteaza mai putin. Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce facem.” John Ruskin

De ce să alegeți IPB.ro?

Publicat in: 11.11.2022 / 0 Comentarii

De ce să alegeți IPB.ro?   De la cateva sute de clienti de clienți în primul an de functionare a shopului online(2018) la peste 20.000 la finalul anului 6 de existență a magazinului online. De la câteva produse, la o gamă extinsă de articole art&craft, produse de curățenie, de birotică și papetărie și multe altele. Am mărit depozitul, am semnat parteneriate cu branduri cunoscute sau am adus branduri noi și de încredere pe piața din România. Ne-am adaptat c

Ultimele articole